Student

Siktar du på en karriär inom teknisk produktutveckling?

Som nyutexaminerad hos oss kan du arbeta med produktutveckling inom branscher som Automotive, Medicinteknik, Aerospace, Verkstadsindustri och IT & Digital Solutions. Vi erbjuder våra medarbetare ett utvecklande första karriärsteg som exempelvis elektronikdesigner, mjukvaruutvecklare, mekanikkonstruktör eller maskinkonstruktör. Vi är stolta över att vi varje år anställer ett stort antal nyutexaminerade medarbetare som bidrar med ny kunskap och som vi får vara med att utveckla vidare. Vi strävar alltid efter en bra balans och mångfald i våra team.

På Together Tech har vi stort förtroende för juniora talanger. Vi är övertygade om att även du som student eller nyutexaminerad har mycket att tillföra vårt företag, likväl att du hos oss får möjlighet att arbeta nära mer seniora kollegor som kan bidra till din egen utveckling.

Under branscher och tjänster kan du läsa mer om vilka områden vi arbetar inom.

Här hittar du våra lediga tjänster >>

Finns det ingen ledig tjänst som passar dig just nu kan du skicka in en intresseanmälan eller kontakta våra rekryterare direkt! Kontaktuppgifter finns längst ner på den här sidan.

För dig som snart ska skriva examensarbete finns det möjligheter att göra det i samarbete med oss. Läs om exjobbsmöjligheter och vad andra studenter har gjort tidigare.

 

Sara Elliot
Recruitment