Nyhet

Together Tech är vårt nya bolagsnamn!

Med över 30 år i teknikens tjänst har vi sett stora förändringar i vår omvärld och inom produktutvecklingens alla områden. Digitala lösningar i snart sagt all produktutveckling är vår nya vardag. Tillsammans med våra kunder har vi haft glädjen att få utveckla fantastiska produkter.

Även som företag har vi utvecklats. Sedan några år är vi värdegrundade och driver vår verksamhet med höga ambitioner inom de globala målen. Våra medarbetare kommer från 27 olika länder och tillsammans pratar vi 36 olika språk!

Nu tar vi nästa steg och växlar upp med ett namn som vi tycker beskriver både hur vi är och vad vi vill bidra med – Together Tech AB

Det nya namnet gäller rent juridiskt från den 24 november 2021. Inga avtal berörs, eftersom vi behåller samma organisationsnummer.

Vi är stolta över det steg vi nu tar och ser fram emot ännu mer av samarbeten och innovativ produktutveckling! Tillsammans med nuvarande och nya partners vill vi fortsätta att utveckla framtidens produkter och digitala lösningar för en bättre värld.

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår VD Sara Lindmark, sara.lindmark@togethertech.com,  mobil 070–8360197.

Med vänliga hälsningar,

Vännerna på Together Tech

Postad: 10 januari 2022