Utbildningar och workshops

Vi erbjuder hands-on och effektiva utbildningar inom till exempel medicinteknisk produktutveckling, innovationsarbete eller materialval. Utbildningarna kan genomföras som kortare föreläsning, workshop, halv- eller heldag. Hos oss på något av våra kontor i Göteborg eller Linköping, hos er eller online. Vi anpassar oss till ert behov.

Utbildningarna passar som team-aktivitet inför projektstart, som kompetensutvecklingsaktivitet, eller som igångsättare när ert projekt behöver få ny energi. Våra ingenjörer anlitas också som lärare eller mentorer av olika utbildningsanordnare, till exempel Chalmers.

Vi erbjuder också Life Cycle Assessment, i samarbete med Eando.

Medicinteknisk produktutveckling

Vi har lång erfarenhet av medicinteknisk produktutveckling och hanterar hela processen från idé till färdig produkt på marknaden. Våra konsulter och projektledare anlitas av företag och universitet som föreläsare, mentorer och utbildare inom till exempel MDR, grundläggande processkunskap eller inom specifika tekniker. Vårt ledningssystem är certifierat enligt ISO13485.

Kontakta Mikael Duvander för mer information. Uppgifter finns längst ner på sidan.

Innovationsarbete

Med över 30 års erfarenhet inom innovationsarbete vågar vi påstå att det är en del av vårt ”DNA”. Vi brinner för innovation och delar gärna med oss av vårt kunnande. Ett sätt är att genomföra någon av våra innovationsworkshops. Workshopen leds av våra erfarna innovationsprocessledare.

Läs mer om workshopen Hållbarhet i innovationsprocessen >>

Framtidens material

Material är ett oerhört spännande område. Att välja rätt material i er produktutveckling kan vara avgörande för produktens prestanda, ekonomi och producerbarhet, inte minst nu när vi alla behöver ställa om till ett mer hållbart samhälle. Bland våra ingenjörer finns specialister inom konstruktion med till exempel plast och textil, vilka också är erfarna som utbildare och processledare.

Kontakta Anna Axelsson för mer information. Uppgifter finns längst ner på sidan.

Kontakta oss!

Vill du veta mer om våra utbildningar eller workshops? Vi svarar gärna på dina frågor, bollar idéer och tar fram skräddarsydda förslag.

Möt oss över en fika eller online!

Mikael Duvander
Business Unit Manager Electronics and Medical Device
Peter Warlich
Business Unit Manager Electronics and Software Development
Anna Axelsson
Regional Manager Göteborg/Trollhättan
?>