Rådgivning och Advisory Boards

Hos oss finns både bred och djup kompetens inom olika teknikområden. Som konsulter är vi vana att snabbt ställa om mellan olika branscher, tekniker och frågeområden, och leverera kompetens med hög effektivitet.

Våra ingenjörer och projekt- och processledare blir ofta anlitade som rådgivare inom till exempel medicinteknisk produktutveckling, QA/RA, elektronik och mekanikkonstruktion. Vi älskar att dela med oss och vill hela tiden utveckla vår kompetens ihop med andra.

Rådgivning och teknisk expertis

Att ta en produkt hela vägen från idé till marknad är en komplex process med många vägval och beslut under resan. I en tid när allt mer av produkter och tjänster innehåller någon form av teknik eller digitaliseras behöver de allra flesta företag ibland komplettera sig med rådgivare och teknisk expertis.

Som experter på produktutveckling inom bland annat Automotive, Medicinteknik och Aerospace har vi genom åren byggt upp en stor erfarenhet och ett brett nätverk. Vi är vana att agera rådgivare i specifika situationer, som till exempel val av teknik eller material, inköpskanaler, testmetoder, dokumentationskrav och allt annat som hör till produktutvecklingsprocessen.

Advisory Board

Vi erbjuder specialistkompetens inom bland annat innovationsarbete, medicinteknisk produktutveckling eller elektrifiering. Utifrån era utmaningar och behov tar vi fram rätt rådgivare eller ett komplett team, vilka medverkar i er process 1 – 4 ggr/år i form av ett Advisory Board.

Ni får tillgång till fördjupande kompetens och ett bredare perspektiv inför t.ex. affärsplanering, strategiska beslut eller budget.

Second Opinion

Står ni inför viktiga vägval eller beslut i produktutvecklingsprocessen? En förstudie som ska bedömas, ett testresultat som ska analyseras eller möjliga leverantörer som ska utvärderas? Att i det läget ta hjälp av en erfaren specialist kan göra stor skillnad både för den fortsatta utvecklingstiden och budgeten.

När du anlitar någon av våra ingenjörer för en Second Opinion får du en neutral part som tillför ett utifrånperspektiv till ert beslutsunderlag.

Kontakta oss!

Är du nyfiken på om våra rådgivare och tekniska experter kan vara något för dig? Vi svarar gärna på dina frågor, bollar idéer och tar fram skräddarsydda förslag.

Möt oss över en fika eller online!

Mikael Duvander
Business Unit Manager Electronics and Medical Device
Peter Warlich
Business Unit Manager Electronics and Software Development
Anna Axelsson
Regional Manager Göteborg/Trollhättan
?>