Nyhet

Sara Lindmark ny ordförande i Innovationsföretagen

Sara Lindmark, vd för Together Tech, är nyvald ordförande för Innovationsföretagen.

– Den innovativa arkitekt- och ingenjörsbranschen spelar en viktig roll i skapandet av ett nytänkande, inkluderande och hållbart samhälle. Efterfrågan på medlemsföretagens tjänster är mycket stor och vi behöver fortsätta att utveckla vår kompetens och växa. Styrelsen har en viktig uppgift att driva ett arbete som stärker vår röst i samhället. Jag ser mycket fram emot att få leda förbundet i dessa tider av stora förändringar säger Sara Lindmark, nyvald styrelseordförande för Innovationsföretagen.

Vid årsmötet valdes även tre nya ledamöter: Alexandra Hagen, vd White Arkitekter AB, Tore Strandgård, vd Incoord AB, och Anders Wärefors, vd Bjerking AB.

– Förbundet är väl rustat för framtiden, med en stark ställning hos medlemmarna, en tydlig framtidsvision och en stabil plattform både som bransch- och arbetsgivarorganisation. Med den nya styrelsen är vi fortsatt väl rustade för att fortsätta stärka förutsättningarna för en innovativ arkitekt- och ingenjörsbransch, säger Magnus Höij, förbundsdirektör för Innovationsföretagen.

Den nya styrelsen:

Sara Lindmark, Together Tech AB

Håkan Danielsson, WSP Sverige AB

Alexandra Hagen, White Arkitekter AB

Daniel Nord, Fojab, Arkitekter AB

Mårten Leringe, C.F. Møller Sverige AB

Erik Landgren, Kiwa Inspecta AB

Anneli Liljemark, Liljemark Consulting AB

Ann-Louise Lökholm Klasson, Sweco Sverige AB

Tore Strandgård, Incoord AB

Jens Wickström, Sigma Industry West AB

Anders Wärefors, Bjerking AB

Postad: 12 maj 2022