Konsult inom produktutveckling

Tekniska lösningar för en bättre värld - Det är det vi strävar mot, varje dag!

Vår tillväxt fortsätter och vi vill gärna komma i kontakt med fler passionerade ingenjörer, produktutvecklare och utvecklare som vill arbeta för en mer hållbar framtid. 

Vi tror på gemenskap, att utvecklas tillsammans och att variation bygger kunskap. Vi jobbar i verkligheten med det som ligger i framkant och uppmuntrar nyfikenhet och kreativitet. Vill du vara med på vår resa? 

Som konsult på Together Tech blir du del av ett modernt konsultföretag med över 35 års erfarenhet av innovation och produktutveckling. Vi samarbetar med teknikledande företag, såväl startups som stora globala koncerner, inom bland annat Mobility och MedTech.  

Så är du i steget och känner dig nyfiken på att veta mer om vilka vi är och projekten vi är involverade i - Hör gärna av dig så pratar vi vidare. 

Kompetensområden i fokus

  • Elektronikutveckling
  • Webb- och Mjukvaruutveckling
  • Mekanikkonstruktion


Together Tech för hållbar produktutveckling

Genom tekniska lösningar gör vi skillnad och levererar på våra kärnvärden genom en passion för människor, teknik och innovation. I nära samarbete med våra kunder arbetar vi med en bred variation av uppdrag, såväl in-house som på plats hos kund.  

"Together Tech prioriterar konsulternas utveckling och välmående - och det är viktigt för mig"

"Jag tycker att vi har en vänlig, inkluderande och positiv stämning på kontoret och samtidigt seriösa ingenjörsmässigt"

Together Tech Business Conference22

Welcome to our world of consulting!

Har du frågor, kontakta gärna

Sara Elliot eller Julia Adamsson