Mjukvaruutvecklare | Software Developer

Är du redo för nästa steg i karriären? Du har möjlighet att bidra med din expertis i olika utvecklingsprojekt och även leda andra utvecklare.

Vi söker dig som vill arbeta i mindre team med möjlighet att ta ett stort ansvar, har förmågan att förstå helhet och som vill röra dig fritt mellan olika teknikdomäner. 

De lösningar vi utvecklar innefattar ofta kombinationer av Web (back- & frontend), Embedded, mobilapp and desktop-app. All mjukvara testas i form av unittest och systemtest och för kretskort i embedded-produkten behöver produktionstest utvecklas. CI/CD behöver anpassas för varje projekt och i vissa fall behöver någon form av simuleringsverktyg utvecklas.

Förutom att utveckla själva mjukvaran kan du också få leda andra utvecklare, diskutera projekt i tidiga faser samt utveckla våra processer och arbetssätt.

Exempel på tidigare utvecklingsprojekt som vi arbetat med:

 • Mobil-App: Användarvänlig App för behandlingsoptimering. Samla data via bluetooth samt via formulärinmatning. Sammanställa i rapporter och grafer som visas i mobilen. Skicka rapporter till molnet för vidare behandling.
  Teknik: Native Android, Java, SQLite, BT
 • Web: Molnlösning för cancerdiagnostik. Microservice-arkitektur för skalbarhet. Ta emot patientdata och biomarkörer och beräknar genom olika algoritmer sannolikhet för cancer.
  Teknik: C#, .NET Core, AWS, RestAPI, PostgreSQL, Elasticsearch, Rabbit MQ, Docker
 • Systemtest: Integrationstest och verifiering av krav för ovanstående web-lösning för cancerdiagnostik.
  Teknik: C#, .NET Core, Gherkin, Specflow, Regex
 • Embedded: I syfte att mäta foster-EKG under förlossningen. Låga signaler och högt brus som kräver avancerad filtrering både på hårdvaran och mjukvaran, realtidskrav.
  Teknik: C++, bare mental, bootloader.

Vem är du?

 • Civil- eller högskoleingenjör inom Computer science, electronics eller liknande.
 • Erfaren mjukvaruutvecklare med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet.
 • Tidigare arbetslivserfarenhet från mindre bolag och start-up bolag är meriterande.
 • Flexibel och entusiastisk över ny teknik och innovationer.
 • Samarbetsinriktad och kommunikativ.
 • Kreativ och van vid att arbeta projektorienterat.


Together Tech för hållbar produktutveckling

Som konsult på Together Tech blir du del av ett modernt teknikföretag med en tydlig vision. Vår resa började för 35 år sedan och fortsätter nu med ett starkare fokus på att innovera och utveckla för en bättre värld! Du kommer att gilla vårt prestigelösa sätt, där du, tillsammans med experter från andra teknikområden, jobbar tillsammans för att lösa ett problem och komma framåt.

Genom tekniska lösningar gör vi skillnad och levererar på våra kärnvärden genom en passion för människor, teknik och innovation. I nära samarbete med våra kunder arbetar vi med uppdrag från idé till slutprodukt, såväl på plats som in-house.

"Together Tech prioriterar konsulternas utveckling och välmående - och det är viktigt för mig"

"Jag tycker att vi har en vänlig, inkluderande och positiv stämning på kontoret och samtidigt seriösa ingenjörsmässigt"


Welcome to our world of consulting!

Tror du att det här kan vara rätt möjlighet för dig?

Håkan Rolin, 0709-727160

Mikael Duvander, 0709-727158