Senior produktutvecklare inom mekanik

Det här är utmaningen för dig som arbetat i produktutvecklingsprojekt i några år och som nu vill ta dig an nya spännande utmaningar inom mekanik.

Som konsult hos oss på Together Tech kommer du få chansen att arbeta med allt från startup företag till globala organisationer. Det finns alla möjligheter att bidra med din kunskap inom olika branscher och ta dig an nya utmaningar. Våra kunder jobbar inom bl.a Mobility, Medtech och allmän industri. 

Har du några års erfarenhet från produktutvecklingsområdet kommer vi hjälpa dig att utvecklas åt det håll du vill. Vi jobbar med inhouse projekt och på plats hos kund.

Den vi söker:

  • BSc eller MSc inom mekanisk konstruktion.
  • Minst 5 års erfarenhet från plast- eller aluminiumkonstruktion. Gärna med kunskap inom verktygsframtagning och tillverkningsprocesser.
  • Du har jobbat genom hela produktutvecklingsprocessen, från design till serieproduktion.
  • Dina verktyg är Catia, CREO eller Solid Works.
  • Du är prestigelös, flexibel och lösningsorienterad.

En av våra konstruktörer med över 20 års erfarenhet säger om sitt jobb: 

”På Together Tech har vi en bra gemenskap och en öppen kultur. I våra projekt finns en prestigelöshet och plats för egna idéer”


Låter det som något för dig? 

Sök eller hör av dig direkt till våra erfarna ledare:

Martin Gerhauser, 0709 527 369

Marko Koivumäki, 0701 901 992


Together Tech för hållbar produktutveckling

Som konsult på Together Tech blir du del av ett modernt teknikföretag med en tydlig vision. Vår resa började för 35 år sedan och fortsätter nu med ett starkare fokus på att innovera och utveckla för en bättre värld! 

Genom tekniska lösningar gör vi skillnad och levererar på våra kärnvärden genom en passion för människor, teknik och innovation. I nära samarbete med våra kunder arbetar vi med uppdrag från idé till slutprodukt samt genomför uppdrag på plats.