Elektronikutvecklare Medtech

Har du erfarenhet inom elektronikkonstruktion och vill vara med att utveckla framtidens produkter inom Medtech?

Vi är produktutvecklare. Vi utvecklar för en bättre värld och vi jobbar i verkligenheten med det som ligger i framkant inom MedTech. Vill du vara med på vår resa?

Klart du vill!

2023 är året då vi på Together Tech tillsammans bygger vidare på vår vision, trappar upp hållbarhetsarbetet ytterligare och nyfiket utvecklar nya tekniska lösningar. Idag är vi ungefär 230 Techare och vi samarbetar med såväl stora globala företag som mindre start-up bolag inom medicinteknikområdet.

Göteborgsteamet inom elektronikkonstruktion med fokus på medicintekniska utvecklingsprojekt växer och vi vill gärna välkomna fler kollegor. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från kund och projekt med fokus på elektronikkonstruktion. Vi jobbar både i projekt in-house på vårt kontor vid Klippan i Göteborg och på plats hos våra kunder. Teamet består av såväl juniora som riktigt erfarna medarbetare med olika spetskompetenser. Förutom att arbeta med elektronikkonstruktion kommer du även bli involverad i projektdiskussioner i tidiga faser och tillsammans utveckla våra processer och arbetssätt.

Tidigare erfarenheter:

 • 4+ års arbetslivserfarenhet inom elektronikkonstruktion.
 • M.Sc inom Elektronik, Biomedical eller motsvarande alternativt en B.Sc med längre arbetslivserfarenhet.
 • God kommunikationsförmåga i tal och skrift, både svenska och engelska.
 • Programmering av inbyggda system i C / C++, signalbehandling i både HW och SW samt systemering av inbyggda system är meriterande.
 • Tidigare erfarenhet från medicinteknisk produktutveckling är starkt meriterande.

Förutom din erfarenhet tror vi att du är en kommunikativ och kreativ lagspelare med öga för detaljer! Du gillar problemlösning och vill vara delaktig i utvecklingen av produkter som underlättar människors vardag!

  Together Tech for Sustainability

  Som konsult på Together Tech blir du del av ett modernt teknikföretag med en tydlig vision. Vår resa började för 35 år sedan och fortsätter nu med ett starkare fokus på att, tillsammans med våra kunder, innovera och utveckla för en bättre värld!

  Genom tekniska lösningar gör vi skillnad och levererar på våra kärnvärden genom en passion för människor, teknik och innovation. Våra uppdrag varierar i omfattning och komplexitet och tillsammans med din ledare sätter ni planen framåt för din karriärsutveckling.

  Kontakt

  Mikael Duvander, affärsansvarig i Göteborg, pratar gärna vidare om flera spännande projekt och kommande möjligheter.

  Låter det intressant? Hör av dig via en ansökan nu på direkten eller slå oss en signal!

  Mikael Duvander, 0709-727158

  Niclas Gustafsson, 0738-027678