Textilingenjör | Automotive

Intresserad av materialets uppbyggnad, styrka och funktion?

Har du erfarenhet inom tekniska textilier och vill vara en drivande kraft i den spännande utvecklingen som sker nu inom fordonsbranschen i Göteborg?

Som textilingenjör inom fordonsbranschen ansvarar du bland annat för att leda och driva projekt samt ta emot och adressera designtekniska frågeställningar. Du samarbetar med kollegor från olika discipliner och leverantörer och rör dig oftast i gränslandet mellan material, design och teknik. 

  Vi söker ytterligare en erfaren och proaktiv textilingenjör som strävar efter struktur och effektivitet i projekten genom tvärfunktionella samarbeten. Utöver detta behöver du:

  • Tidigare arbetslivserfarenhet och förståelsen för fordonsindustrin, minst 3 år
  • Kandidatexamen inom textil, materialteknik eller produktutveckling. Gärna påbyggnad inom sustainability eller motsvarande
  • Erfarenhet och kunskap inom olika material, främst textil, inkl. kvalitets- och miljöstyrning samt provning
  • Projektledarerfarenhet och erfarenhet från att arbeta tvärfunktionellt i en internationell miljö
  • Kännedom om produktutvecklings- och designprocessen
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift


  Together Tech for sustainability

  Som konsult på Together Tech blir du del av ett modernt teknikföretag med en tydlig vision. Vår resa började för 35 år sedan och fortsätter nu med ett starkare fokus på att, tillsammans med våra kunder, innovera och utveckla för en bättre värld! 

  Genom tekniska lösningar gör vi skillnad och levererar på våra kärnvärden genom en passion för människor, teknik och innovation. Våra uppdrag varierar i omfattning och komplexitet och tillsammans med din ledare sätter ni planen framåt för din karriärsutveckling.

  Welcome to our world of consulting!

  Har du frågor, kontakta gärna

  Catherine Frövik, 0700-889762