Business Unit Manager - Offentlig upphandling

Efter en otroligt spännande och intensiv tillväxt under 2022 med en 64(!) nya medarbetare och 15% ökad efterfrågan på våra tjänster, ser vi med tillförsikt fram emot 2023 och vill utöka vår ledarensemble inom tjänsteområdet Offentlig upphandling.

Detta betyder att du kommer vara extra betydelsefull både för Together Tech, befintliga och kommande kunders samt våra medarbetares fortsatta utveckling!

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av offentlig upphandling och som är intresserad av att utveckla affären med kunder inom området, som tar fram innovativa produkter och lösningar som framför allt bidrar starkt till en Bättre Värld.

Förutom en gedigen kunskap och erfarenhet av offentlig upphandling, så behöver du vara intresserad av teknik, älska människor och att göra affärer. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska såväl som på engelska och du får gärna ha erfarenhet av teknisk produktutveckling inom konsultbranschen, främst inom medicinteknik.

Vi lägger stor vikt vid att du är driven, kommunikativ och initiativrik. Du har tålamod, ber om hjälp när du behöver och gillar att dela med dig av både kunskap och erfarenheter. Du vill ha roligt på jobbet, leder genom närvaro och vill vara en förebild för vår vision och vår värdegrund.

Arbetet kommer att, förutom ett nära samarbete med övriga ledare i företaget innebära att du arbetar nära våra supportfunktioner. Detta kommer att ge dig en god plattform för din egen utveckling som ledare och business unit manager hos oss på Together Tech AB.

Då vi ser att kunskapen inom offentlig upphandling är en viktig framtida kompetens för oss, så är vi flexibla när det gäller placeringsort men ser gärna att du finns någonstans i Göteborgs-, Linköpings- eller Stockholmsområdet så att närheten till något/några av våra kontor finns. Arbetet kommer också att innebära en del resor, då vi ser Norge som en ny och utvecklingsbar marknad för oss.

Together Tech för hållbar produktutveckling

Som medarbetare på Together Tech blir du del av ett modernt teknikföretag med en tydlig vision. Vår resa började för 35 år sedan och fortsätter nu med ett starkare fokus på att innovera och utveckla för en bättre värld! Genom tekniska lösningar gör vi skillnad och levererar på våra kärnvärden genom en passion för människor, teknik och innovation. I nära samarbete med våra kunder arbetar vi med uppdrag från idé till slutprodukt samt genomför uppdrag på plats.

"Vi är ett härligt gäng kollegor som har roligt tillsammans och jag upplever en hög ingenjörsnivå"

”Jag gillar att jobba på Together Tech eftersom jag känner att jag är respekterad på jobbet. Vi är ett team, vänner och kollegor på samma gång och det finns alltid någon du kan prata med oavsett vad det handlar om.

Welcome to our world of consulting!

Har du frågor, kontakta gärna

Sara Lindmark, CEO, 0708-360197

Kristina Tollbo, HR & People, 0736-614850