Produktionstekniker / Beredare

”I like working at Together Tech because I feel that I am respected at work. We are a team of professionals, friends and colleagues at the same time and there is always someone you can talk to no matter what it is about." Lisa Nilsson, Technical consultant within mechanical design & manufacturing engineering

Om tjänsten

Vi söker en driven produktionstekniker som vill arbeta tillsammans med likasinnade kollegor. Som teknisk konsult på Together Tech har du många möjligheter att prova nya roller, få erfarenhet från olika kunder inom olika branscher och på så sätt utveckla din kompetens och ditt nätverk. Hos oss står medarbetaren i centrum och vi jobbar med täta uppföljningar för att värna utveckling och trivsel.

Som produktionstekniker kan uppdragen variera brett. Ett uppdrag kan bestå i att jobba med produktionsförberedelser gällande metoder och verktyg samt beredning av produktionsunderlag där leveransen är beskrivningar av tillverkningssekvens och arbetsinstruktioner. Du kan också komma att arbeta med utredningar inom material- och processkalkylering, beräkning av utvecklings- och tillverkningskostnader, koordination för säkerställande av kravuppfyllnad på tillverkad produkt samt med planering av processflöden. Möjligtvis kommer du även att arbeta med tidsreducering, processeffektivisering och förbättrade ergonomiska arbetsmetoder.

Om dig

Du som sökande har teoretiska kunskaper motsvarande högskoleingenjörsutbildning eller YH-utbildning inom produktionsteknik eller maskinteknik alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Som person har du god förmåga att samarbeta samt är beredd på att själv söka den information som arbetet kräver.

Together Tech för hållbar produktutveckling

Genom tekniska lösningar gör vi skillnad och levererar på våra kärnvärden genom en passion för människor, teknik och innovation. I nära samarbete med våra kunder arbetar vi med uppdrag från idé till slutprodukt samt genomför uppdrag på plats.

Welcome to our world of consulting!

Har du frågor, kontakta gärna

Lotta Dahl Haugskott, tel: +4670-3891123, lotta.dahl@togethertech.com