Technical Recruiter, Stockholm

Redo för nästa steg i din karriär?

Har du erfarenhet av Tech- eller IT-rekrytering, vill fortsätta utvecklas som rekryterare i en affärsnära roll och vill bli del av ett tight team som tillsammans bygger och utvecklar strategier för fortsatt tillväxt? Då kan tjänsten på vårt kontor i Stockholm vara helt rätt utmaning för dig!

Hos oss kommer du få driva och ansvara för samtliga delar i rekryteringsprocessen, från search och annonsering till matchning och anställning. Tjänsten innebär att jobba här och nu med det som krävs för att lösa aktuella rekryteringsbehov till att arbeta långsiktigt och strukturerat med att bygga upp ett verksamhetsanpassat kandidatnätverk.

Du kommer ha ett nära samarbete med vår regionansvarige Anna i Stockholm och till ditt förfogande har du förutom ett härligt gäng kollegor även ett HR-team som stöttar dig i rekryteringsprocesserna!

Initialt kommer tjänsten fokusera på rekrytering, kandidatnätverk och matchning samt på att skapa trivsel och gemenskap tillsammans med våra medarbetare. I takt med att vi växer, och du känner dig redo för att axla mer ansvar, kommer du successivt också arbeta med att utveckla såväl befintliga som nya kunder i regionen utifrån ett behovsperspektiv.

För att vi ska trivas med varandra är du engagerad, noggrann och en sann lagspelare. Du uppskattar ett stort eget ansvar, att träffa nya människor och har en fallenhet för att bygga goda relationer med andra.

Utöver ovan, behöver du ha

  • Högskole- /Universitetsutbildning inom HR, ekonomi, IT, teknik eller liknande.
  • Erfarenhet av samtliga delar i rekryteringsprocessen, från search och annonsering till intervjuer, referenstagning och avslut.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Tidigare erfarenheter från rekrytering inom Tech och IT och en vana av att äga, förvalta och utveckla din egen kandidatpipeline är meriterande.

Together Tech för hållbar produktutveckling

Som medarbetare på Together Tech blir du del av ett modernt teknikföretag med en tydlig vision. Vår resa började för 35 år sedan och fortsätter nu med ett starkare fokus på att innovera och utveckla för en bättre värld! Genom tekniska lösningar gör vi skillnad och levererar på våra kärnvärden genom en passion för människor, teknik och innovation. I nära samarbete med våra kunder arbetar vi med uppdrag från idé till slutprodukt samt genomför uppdrag på plats.

"Vi är ett härligt gäng kollegor som har roligt tillsammans och jag upplever en hög ingenjörsnivå"

”Jag gillar att jobba på Together Tech eftersom jag känner att jag är respekterad på jobbet. Vi är ett team, vänner och kollegor på samma gång och det finns alltid någon du kan prata med oavsett vad det handlar om."

Welcome to our world of consulting!

Har du frågor, kontakta gärna

Kristina Tollbo, HR-chef, 0736-614850