Samarbeta som underkonsult

Är du frilanskonsult och letar efter ett nytt konsultuppdrag?

Idag samarbetar vi med ett antal frilanskonsulter och konsultföretag som är kontrakterade som underkonsulter till oss. Uppdragen är vanligtvis hos våra större ramavtalskunder, så som Volvo Cars och AB Volvo. Vi anlitar även underkonsulter till våra egna inhouse-projekt och andra branscher, som till exempel MedTech.

Vi har en hög efterfrågan från våra kunder och är ramavtalsleverantör till ett antal stora företag. Vill du samarbeta med en partner som kan erbjuda ett brett utbud av branscher och uppdrag? Kontakta oss, vi har många spännande projekt och uppdragsmöjligheter!

Vad innebär det att vara underkonsult?

Som underkonsult till oss fortsätter du att vara egen fristående konsult och får samtidigt ta del av fördelarna med att samarbeta med en stor organisation. Vi har många spännande uppdragsmöjligheter för våra kunder runt om i Sverige. Vi verkar inom automotive, medicinteknik, industri, aerospace och telekom. Uppdragen kan handla om allt ifrån konstruktion inom mekanik och elektronik, mjukvaruutveckling till projektledning, kvalitetssäkring och produktionsutveckling.

Uppdragen utförs ofta slutkunden men vi har också en omfattande inhouse-verksamhet som vi bedriver på flera av våra kontor.

Kontakta oss för ett inledande möte där vi ser om vi passar för varandra och vilka uppdragsmöjligheter vi har just nu. Om vi matchar varandra så bjuds du in till vårt kompetenshanteringssystem Cinode, där du kan lägga in din profil och skapa en resume. När vi hittar ett lämpligt uppdrag så kommer vi överens om en presentation för kunden, och vi tecknar underkonsultavtal med dig. 

Samarbetspartners

Är ni ett mindre eller medelstort konsultföretag som söker nya samarbeten? Ibland är uppdragen så pass stora och komplexa att en behöver samarbeta med ett annat företag för att kunna leverera den bästa lösningen. Det kan också vara så att ens nisch är inom ett specialistområde och söker en samarbetspartners som kompletterar ens tjänsteområde. Eller så saknar en ramavtal med den kund en vill leverera till. Vi är öppna för nya samarbeten som stärker båda parter och ger kunden ett mervärde. Kontakta oss för ett inledande samtal.

Jesper Sandstedt
Business Area Manager Automotive