Jobba hos oss

Att vara konsult på Together Tech

En av de stora fördelarna med att arbeta som teknikkonsult är möjligheten till nya, spännande uppdrag samtidigt som du har tryggheten i en stabil och långsiktig arbetsgivare och härliga kollegor. Du kan byta jobb utan att behöva byta arbetsgivare! Upplev variationen mellan olika branscher och team, lär känna nya företag, ha roligt och utveckla din karriär – samtidigt!

Hos oss har alla medarbetare en nära kontakt med sin ledare. Ditt första år har du också en buddy som hjälper dig lite extra att komma in i gänget och lära känna din nya arbetsplats. Alla ledare på Together Tech samarbetar för att ge dig möjlighet till den utveckling du vill ha.

Blir du nyfiken så vill vi träffa dig så fort som möjligt, och få veta vad du drömmer om, vilka mål du har med din karriär och utveckling. Sök våra Lediga tjänster eller fyll i ”Snabbsök utan CV” nedan, så sätter vi bollen i rullning!

Vi månar om din kompetensutveckling

Vår kultur bygger på att vi är handlingskraftiga och hela tiden utvecklar vår kompetens och kreativitet. Det sker i uppdragen, genom kurser och självstudier eller i vårt eget Innovation Brewery. På Together Tech får du också kreativa kollegor som är både pålitliga och nyfikna på teknik, som gillar att samarbeta i projektform och ta stort ansvar. Möt några av våra medarbetare >>

Vi använder oss av Cinode, ett system där alla medarbetare lägger in sina kompetensprofiler och professionella intresseområden. Öppenheten gör att alla i företaget kan söka efter kompetenser och hitta kollegor som man kan rådfråga eller byta erfarenheter med. Våra ledare kan arbeta för att hitta de mest utvecklande uppdragen till dig. I Cinode skapas också våra snygga resumeer/CV’n utifrån din profilinformation.

Uppdrag hos kund

Vi har förmånen att få arbeta med många kunder som är teknikledande inom sina respektive branscher. När du jobbar i uppdrag hos kund är vi ändå alltid nära. Vi gör uppdragsuppföljningar och håller tät kontakt genom hela uppdraget för att säkerställa att du trivs och har förutsättningar att göra ett bra jobb. Det första året har du även en buddy.

Inhouseverksamhet

Vi driver många utvecklingsprojekt på uppdrag av kunder i våra egna lokaler. Dessa inhouse-projekt kan omfatta hela produktutvecklingsprocessen, från koncept till produktion men det kan också handla om en kortare förstudie. Vi använder oss av en etablerad och kvalitetssäkrad process. Med många projekt från olika branscher och teknikområden under samma tak skapas en unik möjlighet till samarbete och lärande. 

Företagskulturen håller ihop oss

Vi är kända för att ta väl hand om våra medarbetare. I grunden finns våra värderingar om att vi bryr oss om varandra, att varje individ ska få stort utrymme att utveckla idéer samtidigt som alla tar ansvar för helheten. Bland det som våra medarbetare värdesätter allra mest är den avslappnade atmosfären, att vi hjälper varandra, att våra ledare är närvarande och att det är korta beslutsvägar.

Läs mer om vår värdegrund >>

 

Sociala aktiviteter för alla

Att aktivt arbeta för att skapa och behålla en stark vi-anda är ett av våra viktigaste mål. Vi gör det både genom de större, långsiktigt planerade eventen, de mindre medarbetarinitierade aktiviteterna och inte minst dagligen i teamen, i dialogen och samarbetet mellan medarbetare och ledare.

Läs mer om hur vi arbetar med Vi-anda >>

Framtidens produkter för en bättre värld

Vår vision om att utveckla framtidens produkter för en bättre värld vägleder oss i allt från vilka kunder vi samarbetar med till vilka innovationsprojekt och organisationer vi engagerar oss i. Alla hos oss har möjlighet att påverka genom idéer och förslag. Vi ser oss som möjliggörare och har som mål att alltid kunna säga JA till våra medarbetare!

Läs mer om vårt arbete för en bättre värld >>

Kristina Tollbo
HR & Recruitment Press Contact
Sara Elliot
Recruitment
Victoria Östlund
Recruitment
Linnea Hodin
Recruitment & Sales