Nyhet

Hanna Widforss är regionansvarig på Together Tech

När Together Tech sätter ytterligare fokus på tillväxt och hållbar omställning kliver Hanna Widforss in i rollen som regionansvarig Mitt. Ansvaret omfattar kontoren i Linköping, Norrköping och Jönköping med sammanlagt 60 medarbetare.

Hanna är civilingenjör inom design och produktutveckling med inriktning på mekanikkonstruktion. Hon har arbetat på Together Tech sedan 2014, då hon startade sin bana som teknisk konsult. Bland erfarenheterna finns ett flertal uppdrag hos olika kunder i Sverige och hon har även arbetat internationellt under en tjänstledighet.

Hennes genuina intresse för både människor och teknik ledde 2018 till en ledarroll med ansvar för medarbetare och kunder inom mekanikkonstruktion i Linköping/Norrköping. 2021 antog hon utmaningen att bygga upp ytterligare en enhet och kunde på så sätt hjälpa till att växla in nya ledare i regionen.

Idag är region Mitt ett nav för produktutveckling och digitala lösningar inom bland annat Security-branschen. Här finns också spetskompetens inom IoT och produktionsteknik.

– Jag vill att vår region, och hela Together Tech, ska fortsätta växa med lika fantastiska medarbetare och ledare som vi har idag. Tillsammans kan vi då hjälpa fler kunder att utveckla framtidens produkter för en bättre värld, säger Hanna entusiastiskt.

Samarbete och tillväxt
Hannas drivkraft är att se medarbetare, kollegor och kunder utvecklas. I sin nya roll vill hon fortsätta på den inslagna vägen, och fördjupa ett redan bra samarbete mellan regionerna.

– Att få fortsätta jobba med det fantastiska team som växer fram hos oss är det bästa jobb jag kan tänka mig, fortsätter Hanna Widforss.

I Together Tech finns runt 250 kollegor som besitter olika tekniska kompetenser, stort driv och högt engagemang för de globala målen och en bättre värld.

– Hanna är en uppskattad ledare och kollega bland medarbetare och kunder sedan många år, och jag är väldigt glad att hon vill ta rollen som regionansvarig. Det finns så mycket spännande att fortsätta utveckla för våra kunder och för en bättre värld, säger Sara Lindmark, vd på Together Tech.

För mer information, kontakta Hanna Widforss, hanna.widforss@togethertech.com , +46700889752 eller Sara Lindmark sara.lindmark@togethertech.com+46708360197

Postad: 30 september 2022