I blickfånget

I blickfånget:
Vi söker nyckelspelare till vår IT-satsning

IT och digitalisering har sedan länge varit en naturlig del av den produktutveckling vi genomför för våra många kunder. Exempel på mjukvaruutveckling är molnlösningar för cancerdiagnostik, uppkopplade bilar, medicintekniska appar för patientbruk samt UX/UI-lösningar för produkter med höga krav på användarvänlighet.

Vi brinner för att utveckla produkter som gör stor nytta för både människor och miljö – och det finns oändligt mycket mer att göra! Med vår långa och breda erfarenhet får vi allt fler, spännande förfrågningar från våra kunder.

Vi har också en ambitiös plan för framtiden och vill driva på utvecklingen ännu mer. Just nu lägger vi upp planen för de kommande 1000 dagarna. Vilka kunder ska vi jobba med? Vilka produkter vill vi utveckla? Var gör vi som ingenjörer mest nytta för människor och miljö? Hur ska vi jobba tillsammans för att uppleva glädje, omtanke och strävan mot gemensamma mål? Hur ska vi utveckla oss själva som individer och växa som team och företag? Allt det här är du med och påverkar hos oss.

 

Hör av dig idag, du kan vara nyckelspelaren vi letar efter!

Är du en lagspelare som attraheras av möjligheten att vara med från början och vill ta tekniskt lead i vår IT-satsning? Vi erbjuder intressanta uppdrag och underbara kollegor i Göteborg, Stockholm, Linköping och Norrköping med omnejd. Tveka inte att höra av dig, oavsett hur din arbetssituation ser ut just idag. Har vi gemensamma intressen så kan det vara starten på något fantastiskt.

Håkan Rolin
hakan.rolin@togethertech.com
Tel. +46 709 727 160

Annika von Hofsten
Annika.von.Hofsten@togethertech.com
Tel. +46 763 40 15 12

Läs mer om vår vision >>