Event

Exklusivt webinar: Äg ditt liv

Den 29 maj håller vi ett exklusivt, INSPIRERANDE OCH IGÅNGSÄTTANDE WEBINAR för våra kunder och vänner om det finaste du har – DITT LIV.

Vi har bjudit in coachen Magnus Helgesson för att berätta om hur du kan vända dagens kris till en framtida möjlighet för dig och ditt team. Magnus är en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare, entreprenörscoach och författare, och har en fantastisk förmåga att förmedla inspiration och insikter så att alla som lyssnar får både energi och konkreta tips med sig. Han är även grundare av IF SHAC, en exklusiv digital utbildningsprocess som hjälper dig att bli din egen mentala coach.

Äg ditt liv!

Individer, team och hela företag tvingas nu in i genomgripande förändring. Det här är också världens chans till utveckling! Så tänker vi – och vill vara en kraft som tillsammans med er kunder behåller och utvecklar människors kreativitet, kompetens och drivkraft och fortsätter arbeta framåt för en bättre värld.

I detta webinar kommer Magnus Helgesson att gå igenom nycklarna till hur du använder krisen som en igångsättare till utveckling och formar framtiden till det du vill.

Är du kund hos oss men inte har fått inbjudan? Hör av dig så ordnar vi det bums!

Våra kontaktpersoner >>