Nyhet

En hälsning i juletid

Det var längesen december var så här kall och snöig och oavsett om julen blir vit eller grön så närmar den sig med stormsteg! Det är dags att summera ett händelserikt, utvecklande och helt unikt år – igen.

Temat för vårt 2021 har varit Innovation för en bättre värld

Flera av våra innovationsprojekt, till exempel ekovänlig elförsörjning i känsliga, kustnära miljöer och ett virtuellt hjälpmedel för synskadade, har blivit uppmärksammade i olika nationella rapporter.

Tillsammans med branschkollegor skrev vi tidigare i år under initiativet Innovation för klimatet. Genom initiativet ställer vi som konsultföretag även krav på oss själva och vidtar åtgärder, steg för steg.

Ett steg är att vi förstärker vår kompetens, bland annat inom hållbar design och hållbara material. Båda är avgörande för att spara på jordens resurser och minska klimatavtrycket. Vi gör också betydande förstärkningar inom bland annat mjukvaruutveckling för att svara upp mot våra kunders allt större behov av klimateffektiva produkter genom digitalisering.

2021 är också året då vi anpassat vår metod Better World index till FN’s globala mål för hållbar utveckling. Vi vill använda vår kompetens till att verkligen utveckla framtidens produkter för en bättre värld, tillsammans med er. Och det gör vi! Sedan vi införde BWi 2016 har vi förbättrat oss med 112%.
Tack för ert förtroende!

Better World Developer Award

Wellspect HealthCare tog emot vår utmärkelse för sin innovativa medicintekniska produkt Navina Smart. Produkten ökar livskvaliteten för personer med tarmproblem som en konsekvens av till exempel MS, ryggmärgsbråck eller Parkinsons sjukdom. Vi är stolta att få vara med i utvecklingen!

Vi byter företagsnamn till Together Tech

På vår utvecklingsresa som företag tar vi nu nästa steg och manifesterar det genom ett nytt namn! Together Tech beskriver det vi redan är och vill göra ännu mer av. Den gröna omställningen kräver så mycket mer samarbete, här och nu, och vi tar oss an utmaningen! Vi behåller vårt organisationsnummer och har tills vidare även kvar våra kontaktuppgifter.

Och så några siffror…

  • 137 nya affärer har ingåtts
  • 80 nya medarbetare och kollegor har välkomnats
  • 18 nya kunder har välkomnats

Vårt arbete för en bättre värld innefattar också att stötta de som hjälper andra, och i år ger vi våra julgåvor till Läkare utan gränser och SOS Barnbyar, i tacksamhet över deras engagemang för behövande medmänniskor.

Vi önskar er alla en riktigt god jul och gott nytt år!

Postad: 15 december 2021