Aerospace

”A small step for man…”

Aerospace är en högteknologisk industri som tillverkar flygplan, flygplansmotorer, rymdfarkoster, försvarsutrustning och tillhörande delar. I Sverige finns ett flertal företag som förser den globala marknaden med världsledande produkter, lösningar och tjänster inom flyg- och rymdindustrin. På åtskilliga områden ligger dessa företag i teknikens absoluta framkant och de är i många fall djupt involverade i spännande framtidsprojekt som kommer att ta mänskligheten både högre och längre – på ett betydligt effektivare sätt än idag.

Bred kompetens, djup expertis

Att kontinuerligt förbättra, utveckla och anpassa ny teknik för att tillgodose dessa kunders behov är ett arbete som vi på Together Tech driver med stor framgång. Högsta kvalitetsmedvetenhet i kombination med bred teknisk kompetens inom områden som mekanisk konstruktion, avancerad elektronikkonstruktion och inbyggda system har gjort oss till en prioriterad leverantör och värderad samarbetspartner för flera av våra kunder inom branschen aerospace.

Tack vare lång erfarenhet från flygindustrin är Together Tech idag en av försvars- och säkerhetsföretaget SAABs leverantörer, med ett flertal ingenjörer ständigt aktiva i deras utvecklingsverksamhet. Till denna kund har Together Tech under många år levererat affärskritisk kompetens och lösningar som noga anpassats för att möta de unika civila och militära krav som ställs på deras utrustning.

Din optimala partner

Together Tech har lång erfarenhet av aerospace, framförallt från områden som marina system, GPS, radarsystem, helikoptersystem, displaysystem, simulatorer, skrovkonstruktioner, provutrustning, FEM-beräkningar samt industrialisering och produktionsberedning av kablagetillverkning, sammanbyggnad och slutmontering. Addera vår geografiska närhet till många av aktörerna i branschen, vår sammanlagda kompetens och vårt engagemang – och du har en optimal partner för företag inom aerospace.

Hanna Widforss
Regional Manager Linköping/Norrköping/Jönköping
?>