Nyhet

Beachvolley 2018 slog nytt deltagarrekord

Torsdagen 19 april var det åter dags att fylla Beach Center i Kviberg och spela och ha kul i 2018 års upplaga av Together Tech beachvolley-turnering. Det var fjärde året i rad som turneringen arrangerades.

28 lag var anmälda med över 150 deltagande spelare. Kvällen till ära bjöd hela Göteborg på ljum försommarkänsla, och stämningen var i topp redan vid uppvärmningen.

Den åtråvärda Together Tech Beachvolley Trophy 🙂

Beach Center i Kviberg är världens största inomhushall för beachvolleyboll och arenan andas tropisk strandkänsla med sin somriga utsmyckning och finkorniga vita sant.

Intensiva matcher avlöste varandra under kvällen. Med ryggen mot nätet syns kvällens bäste spelare in action, Deniz Mashid från Wellspect och laget More Balls than you.  Foto: Kristian Rosberg.

Vinnarlaget kom från Wellspect

Matcherna drog igång vid 18.15 och spelet var stundtals intensivt och svettigt. När depåerna behövde fyllas på fanns en buffe med lax, kyckling och potatissallad, samt ett nybakat bröd som fylld hela hallen med ljuvlig väldoft. För den riktigt snabba energin stod bananer och kexchoklad.

Förra året gick vandringspokalen till lag Surgical Precision från Mölnlycke Health Care. De ställde upp även i år och var taggade att behålla bucklan.

Trots mycket bra spel blev det till slut ett annat lag som tog hem förstaplatsen, och det var More balls than you från Wellspect. Laget bjöd på god organisation, spelglädje och kämparglöd. Stort grattis till segern!

Guldlaget More Balls Than You från Wellspect. Foto: Kristian Rosberg

Silver- och bronsmedaljer utdelades också. På andraplats kom Hi5 från Sigma och Volleyium från VCC kom trea. Grattis till er också!

Silvermedaljörerna Hi5 från Sigma. Foto: Kristian Rosberg

Bronsmedaljerna togs hem av laget Volleyium från VCC. Foto: Kristian Rosberg

Kvällens bästa klädsel

Bland lagen fanns både medarbetare, kunder och konsultkollegor från branschen. Det har blivit en kär tradition att lagen klär sig. I år såg vi allt från balettkjolar, vita skjortor med tillhörande slipsar, djuröron och svansar, operationskläder och superman outfits.

Pris för bästa klädsel delades ut till Tutu Team från VCC, Ett säkert kort från Together Tech/VCC samt Hi5 från Sigma. Foto: Kristian Rosberg

Sara Lindmark, Together Tech VD, delade ut kvällens priser. Här till Ett säkert kort från i3ex/VCC, som tog hem andra pris som bäst klädda lag för aftonen.

På Together Tech Facebook finns flera korta filmer från matcherna och prisutdelningen >>

– Vi kommer att fortsätta anordna beachvolley-turneringen, och hoppas så klart att nästa år lockar ännu fler deltagare. Det är ett bra tillfälle att möta både kollegor och kunder, vi rör på oss samtidigt som vi har riktigt roligt, säger Sara Lindmark, VD på Together Tech.

Postad: 24 april 2018